Helou 2018. !

E pa baš lijepo od mene da se konačno sjetim napisati post. Prethodni je bio još u prošloj godini, ali ovu pauzu dugujem sebi.

Zašto sam pauzirala sa pisanjem skoro mjesec dana to ni sama ne bih znala tačno reći. Prva stvar je tehničke prirode (što naravno uopšte nije opravdanje) , a to je da mi je računar nakupio viruse od kojih sam ga jedva  palila (nisam majke mi išla na “one sajtove”), a svako podizanje sistema je bilo kao godina dugačko. Da ne pričam o gašenju koje me je do jutarnjih časova izluđivalo. Međutim, to naravno nije pravi razlog što nisam uljudno sjela za tastaturu i napisala makar nešto.

 

Iskrena da budem praznici su me zamađijali. Toliko sam se ulijenila u čitanju,da sam svaki trenutak radije provodila na telefonu nego sa knjigom (loša navika, iskorijenila sam je). Nisam imala inspiraciju da završim započetu knjigu, niti se natjeram da pređem na čitanje druge.

 

Trudila sam se, bezuspješno, koristeći zimu, lampice i “ušuškanost” da se zbližimo knjiga i ja, međutim slaba vajda. A i ovi praznici prođoše u proljećnim temperaturama tako da sam više vremena provodila napolju.

 

Novu godinu dočekah kod Kuste u Drvengradu. Oni koji me znaju sa instagrama (bolje reći insta storyja) to već znaju. Vrijeme nas je poslužilo , tako da smo te dane proveli u šetnjama, na svježem vazduhu (živim u Beogradu već 14 godina u jednoj od najprometnijih ulica, takoreći , živim u auspuhu) tako da sam preživjela napad svježeg vazduha, nekako.

 

IMG_0199

 

 

Nakon toga, prođe i Božić i sve nove godine redom i konačno se vratih u normalan kolosijek.

 

Iako sam bila lijena na blogu, na instagramu  sam bila aktivna. Ali još jedna pozitivna stvar, vratila sam se svojoj facebook stranici pa bacite lajk, ako želite. Majke mi sam aktivna 😀

 

Stvarno sam obećala sebi da ću pisati češće jer to je ono što me ispunjava, a volim da vidim vaš feedback (što bi se reklo u našem narodu).

 

Javite mi da li više volite ovakve , malo “ličnije” postove ili postove koji su isključivo vezani za knjige?

 

Ovo je bilo veoma kratko moje vraćanje na blog posle pauze, obećavam da više neću bježati 😀

 

 

Do sledećeg, vrlo skorog posta, vas pozdraljam xx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s