Top tri knjige za 2018.

Da, da, pokušala sam ja ovo i da snimim, ako me pratite na instagramu znate da jesam 😀 Međutim, slabo vam se ja ljudi snalazim ispred kamere, potpuno se zbunim, pravim greške i ne mogu da budem opuštena. Ali, pošto je praznično vrijeme, ja sam se našalila sa samom sobom pa od svega toga napravila “bluperse” , što bi se reklo od ničega nešto 😀 I to se nalazi na mom instagram tv kanalu.

 

Processed with VSCO with t1 preset

 

 

A sada moje top tri knjige za ovu godinu… O svakoj sam pisala detaljne recenzije, tako da vam za sve ostavljam linkove tu :

  • Tes od roda D’Erbervila”  Tomas Hardi  možda i moja omiljena knjiga generalno do sad. Pitam se kako ranije ova knjiga nije došla do mene? Toliko sam uživala čitajući je, namjerno odugovlačeći, pa ko još može da odoli Hardijevim opisima?! Ako ste neko ko voli klasike ovakve vrste ovo vam je moja No.1 preporuka!

 

 

  • “Moj muž” Rumena Bužarovska , eto još jedno ovogodišnje iznenađenje. Pozitivno. Rumena je Makedonka i sjajno je opisala taj naš balkanski mentalitet, kako kod žena tako i muškaraca. Zbirka priča , svaka za sebe posebna, opisana jasno i na kraju možda duhovito, a opet svaka sa poentom.

 

 

  • “Moja genijalna prijateljica” Elena Ferante , zar ovo nije bila godina Elene Ferante?! O, itekako, prvo smo vas udavili sa knjigama, a onda je došla na red serija 😀 Jedva ste opstali, zar ne ? 😉 Ali , dobro, tek je gotova prva sezona, na jesen 2019. nas čeka druga koja je rađena po drugom dijelu iz popularne tetralogije. Da, da, i o drugom dijelu sam pisala, baš tu. Možda napišem kratak tekst o samoj seriji, ali to drugom prilikom.

 

 

To bi bio moj  “top tri”  za ovu godinu!

 

 

Processed with VSCO with t1 preset

 

 

Da li ste čitali neke od ovih knjiga i kakvi su vaši utisci?

Zanimaju me i vaši favoriti za ovu godinu! Pišite mi!

 

Želim vam srećnu Novu godinu i Božić, puno dobrih knjiga u 2019. ,puuuno čitanja, pisanja i mašte 😉

Pozdrav do sljedećeg posta !

 

 

2 thoughts on “Top tri knjige za 2018.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s